Caminul de batrani “Camin pentru bunici” va oferi servicii de calitate, prin, experienta si incredere.

Credem ca alaturi de noi va veti simti in siguranta si speram sa contribuim semnificativ la o viata mai buna.

azil de batrani privat bucuresti Avantajul unui azil de batrani in comparatie cu spitale sau alte centre de ingrijire, consta in faptul ca tratamentul, asistenta si monitorizarea este una mult mai ampla si mai elaborata decat ingrijirea pe care o primeste un pacient intr-un spital din Romania. Astfel, azilul de batrani pentru bunici ofera servicii profesionale extinse, precum asistenta pacientilor in hranire, imbaiere, spalare sau imbracare, precum si ingrijire de specialitate si monitorizare permanenta oferita de catre un asistent social, tratamente medicale, terapie psihologica si fizica, totul in zona resedintei noastre din Bucuresti.

Serviciile unui azil de batrani se pot oferi atat pentru perioada tratamentului, al recuperarii, cat si permanent. Majoritatea pacientilor nostri, necesita o atentie permanenta, motiv pentru care un astfel de amplasament constituie alegerea ideala. De aceea pentru pacientii care necesita o ingrijire de lunga durata, oferim servicii pentru a satisface nevoile fizice, sociale, emotionale si bineinteles personale. Nu in ultimul rand echipa noastra detine calitatile necesare pentru a integra cat mai rapid orice categorie de pacient.

Categorii de servicii azil de batrani:

Exista o gama extrem de variata de ingrijire si de servicii in cadrul unui azil de batrani, iar complexul nostru incearca sa acapareze cat mai multe dintre acestea, pentru a va oferi satisfactia si ingrijirea de care dvs. sau apropiatii vostri au atat de mare nevoie. Alzheimer este una dintre cele mai crude boli cu care pacientii nostri se confrunta, oferind pentru aceasta monitorizare 24 de ore si o ingrijire medicala suplimentara. In cadrul categoriilor de ingrijire a batranilor, mai oferim camere spatioase, monitorizare din partea medicilor specializati, atat a medicamentatiei cat si a conditiei fizice, asistenta oferita de catre un personal specializat pentru imbracare, asistenta igienica si hranire, urgente medicale disponibile zilnic si bineinteles activitati recreative si sociale. Alte categorii de servicii pentru ingrijirea batranilor sau a persoanelor cu dizabilitati, sunt oferite in cadrul fizic cat si psihologic, prin ergoterapie, terapie psihica, fizica, supraveghere permanenta si servicii suplimentare de monitorizare si asistenta. Mai multe detalii legate de dotarile caminului de batrani, puteti obtine daca vizitati pagina reprezentativa sectiunii, sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail pentru informatii suplimentare. In concluzie, serviciile noastre se adreseaza batranilor, tinerilor cu dizabilitati fizice sau psihice, persoanelor care necesita recuperare, sau bolnavilor de Alzheimer si nu numai.

  • Diete terapeutice si programe de recuperare
  • Cazare, intr-un mediu curat, relaxant si dotat corespunzator
  • Servicii de alimentare conform prescriptilor medicale
  • Ingrijire 24 de ore pe zi si asistenta medicala
  • Servicii de diagnostic

Ce spun clientii caminului:

Primirea, asistenta si ingrijirea caminului de batrani pentru bunici mi-au oferit o noua perceptie asupra vietii, pot spune ca traiesc o viata mai usoara si mai sigura.
Maria Udrescu / Pensionara, Bucuresti
Tatal meu este bolnav de Alzheimer iar aducerea sa in centru de ingrijire si supraveghere a caminului pentru bunici s-a dovedit o alegere inspirata, tatal meu primind ingrijirea necesara iar eu il pot vizita oricand.
Stefan Dinulescu / Asistent Director, Bucuresti

Servicii medicale de specialitate:

  • Medic medicina generala;
  • Medic geriatru-specializare geriatrie gerontologie;
  • Administrare tratament oral, injectabil, perfuzabil conform prescriptiei medicale;
  • Medici specialisti la solicitarea expresa a rezidentului sau apartinatorilor, analize si investigatii medicale;
  • Aplicare de creme protectoare si pansamente.
Aveti intrebari suplimentare legate de serviciile noastre? Nu ezitati sa ne contactati.
Echipa caminului de batrani pentru bunici este la dispozitia dvs.
Ingrijire medicala
Echipamente medicale, materiale, modalitati eficiente de ingrijire si o echipa bine pregatita pentru asistenta fizica si psihologica.
Curatenie si igiena
Lenjerie de pat proaspata, schimbata ori de cate ori este necesar, ingrijire pentru o igiena fizica adecvata si curatenie frecventa in incinta caminului.
Servicii medicale
Aparatura de specialitate pusa la dispozitia pacientilor caminului de batrani, personal calificat pentru o ingrijire dentara corespunzatoare sau a parului.
Asistenta si supraveghere
Supraveghere si monitorizare zilnica dupa caz, incluzand mersul la toaleta, hranirea, asistenta de a ajunge dintr-un loc in altul sau igiena fizica.
Servicii terapeutice
Terapie, masaj terapeutic, kinetoterapie, reflexoterapie, consiliere duhovniceasca si transport la biserica, gimnastica recuperatorie.
Activitati recreative si de socializare
Servicii de coafura, frizerie, manichiura, pedichiura, organizarea zilelor de nastere, onomastice, a sarbatorilor de Paste, Craciun, An Nou, sala de socializare jocuri.