Persoanele vârstnice sau cele care suferă de diferite afecțiuni fizice sau psihice grave cum ar fi boala Alzheimer, au nevoie de îngrijire specială, de o atentă monitorizare și de cele mai multe ori de prezența constantă a unui medic specialist în preajma lor. Timpul, resursele și cunoștințele familiei în care se află o persoană vârstnică cu probleme de sănătate, sunt uneori insuficiente pentru a îi oferi cea mai bună îngrijire de care are nevoie.

Pentru astfel de situații, soluția ideală este un centru de îngrijire pentru bătrâni, care pune pe primul loc sănătatea și îngrijirea pacientului, starea de bine și refacerea cât mai ușoară și rapidă în urma unor afecțiuni.

camin de batraniCăutând cămine pentru bătrâni București, am descoperit ”Cămin pentru bunici” – locul ideal pentru odihnă, tratament, refacere, cazare pe termen limitat sau nedeterminat pentru persoanele vârstnice sau cele care necesită atenție și îngrijire specială. Aici, personalul este atent selectat și calificat pentru a oferi cele mai bune servicii începând de la nevoile elementare de ajutor în hrănire, deplasare igienă, până la asistență medicală permanentă sau de specialitate în funcție de cerere și necesități.

Cămin pentru bunici este amplasat într-un cadru natural odihnitor care dispune de spațiu de plimbare în mijlocul naturii, fiind situat la marginea pădurii Băneasa. Camerele sunt dotate cu mobilier nou, igiena este riguroasă iar mesele consistente și hrănitoare, putându-se personaliza în funcție de un eventual regim alimentar.

La dispoziția rezidenților se află mereu un medic specialist în medicină generală și un medic de specializare geriatrie-gerontologie, iar la cererea expresă a rezidentului sau aparținătorilor, se poate beneficia de asistența unor medici specialiști iar tratamentele sunt urmate cu rigurozitate conform prescripțiilor medicale.

Bunicii beneficiază de activități recreaționale adaptate preferințelor și vârstei (coafură, frizerie, manichiură, pedichiură etc), organizarea de zile de naștere, servicii terapeutice, consiliere duhovnicească și transport la biserică, toate aceste servicii oferite făcând din locația Cămin pentru bunici o casă de bătrâni foarte apreciată și căutată de persoanele din București și județele învecinate.

Pentru toate detaliile legate de servicii, galerie foto, prețuri și locație, accesați https://camin-pentru-bunici.ro.

Recent Posts

Lasă un răspuns