Orice persoana simte ca are un scop in viata atunci cand este implicata in diverse activitati. In ceea ce-i priveste pe batrani, odata cu pensionarea, rutina zilnica este afectata, acestia nu-si mai gasesc locul, nu mai gasesc placere in casa lor, in activitatea lor, in viata lor.

camin de batraniExista numeroase activitati distractive la care oamenii in varsta pot lua parte pentru a-si pastra mintea clara, corpul puternic si sufletul vesel. Fie ca petrec timp cu familia in aer liber, ca joaca jocurile tineretii cu prietenii sau ca fac lucru manual, activand intr-un domeniu care le face placere, toate persoanele varstnice vor beneficia garantat de o stare generala buna.

Specialistii de la Camin Pentru Bunici, cel mai nou azil de batrani din Bucuresti, propun beneficiarilor activitati fascinante de care se pot bucura. Cu siguranta cei care aleg sa accepte propunerile vor intineri pe zi ce trece tot mai mult! Asadar, seniorii se pot bucura de activitati ca: picninc, pescuit, gradinarit, excursii in parcuri si alte locuri de interes. Pentru vreme capricioasa sau pentru batrani neputinciosi, unele activitati se pot desfasura si in interior.

Indiferent ca vor invata lucruri noi sau isi vor perfectiona abilitatile deja avute, batranii isi vor putea petrece timpul desfasurand activitati creative, artistice si artizanale care pot fi modificate in functie de necesitati, astfel incat persoanele cu anumite limitari fizice sa poata beneficia de un timp de calitate.

Multi oameni in varsta se bucura atunci cand au ocazia sa-si petreaca timpul jucand table, bingo, domino sau sah, altii prefera sa compuna puzzle-uri, altii sa danseze, sa picteze sau sa lectureze o carte buna, insa orice activitate petrecuta impreuna cu familia sau prietenii apropiati produce o reala reimprospatare a fortelor.

Daca sunteti in cautarea unui astfel de loc in care batranii sunt respectati si incurajati la o viata activa, fiti sigur ca amebele camine pentru batrani din Bucuresti, atat Camin Pentru Bunici din Voluntari – Andronache, cat si Camin Pentru Bunici din Pipera – Jolie Ville sunt locuri potrivite unei batraneti active! Sunteti invitat pe site-ul http://camin-pentru-bunici.ro/ pentru a vizualiza detalii legate de preturi, servicii, locatie, fotografii.

Indiferent de varsta, toata lumea isi doreste sa se distreze, iar seniorii nu fac exceptie. Avand o permanenta stare de bine, implicarea in activitati preferate si placute, poate fi un mod excelent de a ramane activ angajat in viata! Niciodata oamenii nu sunt prea in varsta sa se simta fericiti!

Recent Posts

Lasă un răspuns