Vârsta a treia vine pentru cei mai mulți dintre cei dragi nouă cu o mulțime de probleme de sănătate fizică sau/și psihică, iar uneori ne este aproape imposibil să le satisfacem toate necesitățile și să le purtăm de grijă așa cum ar trebui. Tratamentele trebuie luate la timp, mulți au nevoie de asistență permanentă în deplasare, igienă sau hrănire și au nevoie de un medic în proximitate.

Mai există situații ca urmare a unor accidente sau boli, când de asemenea este nevoie de îngrijire specializată, îngrijire pe care spitalele românești nu o pot oferi astfel încât să satisfacă toate necesitățile persoanelor care necesită îngrijire specială.

Un cămin pentru bătrâni este o idee foarte bună atunci când ai în îngrijire o astfel de persoană și simți că nu poți face față nevoilor speciale de îngrijire pe care le are.

camin pentru bunici bucuresti”Cămin pentru bunici” este un cămin privat pentru bătrâni situat în București, dispunând de două locații perfecte pentru odihna, îngrijirea și tratamentul persoanelor vârstnice, persoanelor care necesită îngrijire în urma unor accidente, suferinzilor de Alzheimer etc. Aici, rezidenții beneficiază de cea mai bună îngrijire și atenție din partea unui personal atent selectat pentru a le îndeplini toate nevoile pe care starea de sănătate le impune. Este cel mai modern azil de bătrâni din București, cu un sediu nou deschis în Pipera – Jolie Ville, în imediata vecinătate a pădurii Băneasa, rezidenții putându-se bucura de plimabare și priveliștea pe care le-o oferă cadrul natural.

Cei cazați aici beneficiază de suport și îngrijire începând cu cele mai elementare nevoi (igienă, deplasare, hrănire) și terminând cu asistență medicală personalizată. Hrana este mereu proaspătă și consitentă, camerele curate și spațioase, dotate cu mobilier nou, TV și cablu în fiecare cameră, tratamentele sunt realizate la timp și conform prescripției medicale de personal calificat.

Rezidenții mai benefciază și de servicii terapeutice (kinetoterapie, masaj terapeutic, reflexoterapie, consiliere duhovnicească etc) și de activități de socializare și recreative specifice preferințelor și vârstei.

Accesează pagina https://camin-pentru-bunici.ro pentru a vizualiza galeria foto și pentru mai multte detalii despre preț și condițiile de cazare și nu uita: seniorul tău va fi cel mai bine îngrijit acolo!

Recent Posts

Lasă un răspuns