Oferim o gama larga de servicii atat medicale cat si ingrijire personala, dedicata persoanelor care nu isi pot exercita independent actiunile in comunitate, avand de asemenea dotari moderne, de ultima generatie, care impreuna cu serviciile profesionale pe care caminul de batrani pentru bunici le ofera, se furnizeaza un pachet final extrem de atractiv si eficient pentru toate categoriile de varsta. Dotarile unui azil de batrani sunt clasate tinand cont de o serie de factori, astfel acestea pot avea ca obiect de prezentare aparenta locuitorilor institutului, spatiile de habitare, personalul, camerele pacientilor, dotarile holurilor, scarilor, saloanelor si a bailor, meniul si mancarea, activitatile desfasurate si bineinteles siguranta si ingrijirea pacientilor sai.

Astfel caminul de batrani pentru bunici, incearca sa ofere cele mai inalte standarde de calitate pentru aceste categorii de dotari, oferind o resedinta atat varstnicilor, persoanelor bolnave de Alzheimer, sau tinerilor cu dizabilitati fizice sau psihice, in ambele centre de ingrijire batrani: Camin de batrani Pipera si Camin de batrani Voluntari, unde oferim intimitatea si independenta fiecarui pacient, ce are la dispozitie camera cu 3 sau 4 paturi, dar si dormitor matrimonial. Nu in ultimul rand, cablul TV si televizorul nu lipseste din nici o camera si nici alimentatia, care este oferita de trei ori pe zi plus doua gustari. Mobilierul caminul de batrani este modern si realizat in concordanta cu nevoile pacientilor, avand la dispozitie bai moderne, curate si bine igienizate, cat si spatii de relaxare, socializare, bucatarii spatioase si terase pentru jocuri de societate sau socializare.

camin privat de batrani
Avem grija ca relatiile dintre echipa de ingrijire si pacienti sa se bazeze pe respect, politete si caldura, intregul personal fiind bine pregatit si educat.

camin privat de batrani
Alte dotari ale Caminului pentru Bunici
Nu in ultimul rand din categoria de dotari ale caminului pentru bunici din Voluntari sau Pipera, face parte si echipa bine pregatita ce furnizeaza servicii la cele mai inalte standarde de ingrjire, oferindu-va astfel, gimnastica recuperatorie, analize medicale cu recoltare la sediul nostru, neurologie, psihiatrie, ortopedie, chirurgie, cardiologie, diabet si nutritie, curatarea plagilor si escarelor, toate oferite de medici primari, medic cu specializare in geriatrie gerontologie si medici specialisti la solicitarea expresa a rezidentului sau apartinatorilor, analize si investigatii medicale.
Ce asteptari trebuie sa avem de la dotariile unui camin de batrani ?
Exista o serie de dotari care nu trebuie sa lipseasca din nici un azil sau camin de batrani, ce sunt necesare pentru ingrijirea batranilor cat si pentru a celorlalti pacienti. Astfel cele mai importante dotari, ce sunt oferite si de caminul pentru bunici sunt urmatoarele:

  • Hrana – Servim mese nutritive si hranitoare, diete speciale si personal pentru asistenta dupa caz in hrana fiecarui pacient, de asemenea oferim si discretie in servirea mesei.
  • Aranjamente – comunitatea in care va invitam este bine pregatita atat ca igiena, discretie cat si ca atmosfera, incercand de fiecare data sa obtinem un ambient pe gustul fiecarui pacient.
  • Activitati – pentru sanatatea dvs., va oferim activitati in aer liber, sociale si culturale, sala de socializare jocuri (rumy,carti,sah,table,etc), curte spatioasa pentru plimbari si organizare de zile de nastere, onomastice, a sarbatorilor de Paste, Craciun, An Nou.
  • Experienta si ingrijire speciala – daca un apropiat al dvs. are boala Alzheimer personalul nostru si activitatile pe care le oferim in cadrul caminului de batrani, sunt in concordanta cu nevoile acestui tip de pacienti, avand o echipa bine pregatita din punct de vedere comportamental, analizand si actionand eficient in cazul momentelor de agitatie sau ratacire.
Aveti intrebari suplimentare legate de dotarile caminul de batrani?
Nu ezitati sa ne contactati, echipa noastra va poate oferi toate informatiile de care aveti nevoie.