Fara a fi deloc modesti, nu exista vreun loc mai primitor ca acasa. Casa noastra este castelul nostru, un adapost pentru cele mai grele furtuni. Aceste cuvinte sunt vechi, insa reflecta modul emotional in care majoritatea dintre noi ne vedem casa. Avand un astfel de atasament ce naste sentimente profunde, plasati-va cateva minute in locul unei persoane care trebuie sa-si lase cuibul in favoarea unui lor nou, total strain.

E greu, e nefiresc, insa trebuie sa stiti ca intreaga echipa de la Camin Pentru Bunici va este alaturi si doreste sa ofere servicii de calitate superioara facand beneficiarii sa se simta in siguranta! Facand atat de bine acest lucru, spatiul destinat proiectului initial a devenit insuficient, asa ca unica solutie a fost aceea de a mai deschide un centru.

Zvonul ce l-ati auzit este foarte adevarat! Camin Pentru Bunici a deschis portile unei noi locatii in Bucuresti, zona Pipera. Intrucat primul centru de ingrijire pentru batrani a devenit neincapator, s-a decis extinderea lui intr-o noua zona. Doar obiectivele raman acelasi: respect, resposabilitate, reusita!

camin de batrani pipera

Casa de batrani din Pipera este un loc de poveste, cu multa verdeata, banci in soare, copaci pentru racoare si multa voie buna. Oricine ar calca pragul, ramane incantat de atmosfera pozitiva si optimista in care decurge rutina zilnica. Gama diversa de servicii medicale si ingrijire personala este insotita si sustinuta de dotari moderne care sa faciliteze un act medical si o viata de calitate. Pe langa aceste dotari, beneficiarii se pot bucura de activitati fizice in scop terapeutic, cum ar fi gimnastica recuperatorie si kinetoterapie. Niciodata nu lipsesc controalele medicale specializate in functie de nevoile pacientilor, analizele medicale, dieta personalizata.

Deoarece dorim sa tinem pasul cu nevoile din jurul nostru, am extins putin zona de lucru si catre persoane cu dizabilitati fizice sau psihice, indiferent de varsta. La fel ca si in cazul rezidentilor varstnici, aceste persoane vor beneficia de absolut toate facilitatile centrului in limita recomandarilor medicale si a caracteristicilor personale.

Informatii suplimentare puteti afla accesand http://www.camin-pentru-bunici.ro/, sunand la numarul de telefon 0724205565 sau vizitand centrele amintite in randurile de mai sus. Orice varianta ati alege, echipa este intotdeauna pregatita sa va ofere detaliile care va intereseaza!

Recent Posts

Lasă un răspuns