Mai jos puteti observa tarifele noastre lunare, in functie de locatia aleasa, dar si de tipul pachetului de servicii inclus.

Mentionam ca acestea sunt orientative, tarifele exacte stabilindu-se:

-in urma unei vizite facute de familie sau apropiati in cadrul centrului.
-dupa ce se analizeaza cu atentie de catre echipa pluridisciplinara (director, asistent social, medic specialist) fisa socio-medicala a seniorului,
-in functie de gradul de dependenta, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare, precum si de centrul de locuire ales.

CENTRU VOLUNTARI-ANDRONACHE
Tarife: De la 2500 lei

CENTRU  PIPERA-JOLIE VILLE
Tarife: De la 3500 lei

Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati la numarele de telefon: 0744.649.323.

Standard
Acces la toate utilitatile si spatiile caminului
Cazare pe toata durata sederii intr-un pat comod dotat cu saltea noua
3 Mese pe zi
2 Gustari
Preot duhovnic cu ocazia tuturor sarbatorilor
Socializare cu persoane de varsta sa si grija noastra in permanenta
Medic geriatru + consultatii, asistenta medicala, infirmiera non stop
Administrare medicamente conform schemei de tratament
Ingrijire corporala de cate ori este nevoie
Regim alimentar conceput impreuna cu familia pacientului
Organizare de mese festive (sarbatori si la ziua de nastere)
Servicii de spalatorie uscatorie
Tratare escare forma usoara
Aplicare crema protectoare si pansamente
Asistenta la deplasare
Monitorizarea parametrilor fiziologici: temperatura, tensiune arteriala, puls, scaun, diureza
Monitorizare glicemie la diabetici
Informare permanenta a familiei despre evolutia pacientului
Activitati + plimbari in zona de recreere a curtii
 
Complex
Acces la toate utilitatile si spatiile caminului
Cazare pe toata durata sederii intr-un pat comod dotat cu saltea noua
3 Mese pe zi
2 Gustari
Preot duhovnic cu ocazia tuturor sarbatorilor
Socializare cu persoane de varsta sa si grija noastra in permanenta
Medic geriatru + consultatii, asistenta medicala, infirmiera non stop
Administrare medicamente conform schemei de tratament
Ingrijire corporala de cate ori este nevoie
Regim alimentar conceput impreuna cu familia pacientului
Organizare de mese festive (sarbatori si la ziua de nastere)
Servicii de spalatorie uscatorie
Tratare escare forma usoara
Aplicare crema protectoare si pansamente
Asistenta la deplasare
Monitorizarea parametrilor fiziologici: temperatura, tensiune arteriala, puls, scaun, diureza
Monitorizare glicemie la diabetici
Informare permanenta a familiei despre evolutia pacientului
Activitati + plimbari in zona de recreere a curtii
Kinetoterapie (masaj de doua ori pe saptamana, manevre terapeutice pentru evitarea escarelor de decubit)

Camine pentru batrani – un cămin cald și primitor !

Un camin de batrani privat, care să garanteze tot confortul necesar și servicii medicale de cea mai bună calitate este o ofertă binevenită pe piața de îngrijiri alternative pentru persoane în vârstă. Toate aceste persoane cu vârstă înaintată sau care suferă de anumite boli care îi pun în imposibilitatea de a se mai putea ajuta singure au nevoie de un loc special, de grija și atenția unor oameni responsabili și calificați.

  În sprijinul tuturor celor care simt nevoia să-i încredințeze pe cei dragi în mâinile unui personal instruit și pregătit pentru a-i ajuta în orice situație, Lucia Maria Center a realizat o serie de Cămine pentru Bătrâni la cele mai înalte standarde de dotare și calitate a serviciilor.
De ce să optați pentru un cămin de bătrâni pentru persoanele aflate în imposibilitatea de a se mai putea ajuta singure?
Persoanele cu dizabilități fizice sau psihice sau persoanele vârstnice au nevoie întotdeauna de multă grijă și atenție din parte noastră. Din păcate, prinși în tumultul vieții cotidiene, uităm adesea cât de vulnerabili și neajutorați sunt și nu avem mereu răbdarea și timpul necesare pentru a-i asculta și a-i ajuta ori de câte ori au nevoie de noi. De aceea posibilitate de a-i încredința unui astfel de centru de îngrijiri este o soluție binevenită și extrem de folositoare.
Un cămin de bătrâni vine cu o serie de facilități de care aceste persoane au mereu nevoie:
• Servicii profesioniste de îngrijire, tratament și refacere pentru bătrâni sau persoane cu dizabilități fizice și psihice.
• Spații și dotări moderne, de ultimă generație pentru o îngrijire eficientă, pentru reabilitare, terapie și pentru o acomodare rapidă.
• Prețuri competitive pentru servicii de cea mai bună calitate.
De ce să alegeți cămine bătrâni pentru îngrijirea persoanelor cu dizabilități sau a persoanelor cu vârste înaintate?
Un cămin de bătrâni este locul ideal unde persoanele aflate în imposibilitatea de a se ajuta singure pot să beneficieze de servicii medicale și de îngrijire de specialitate. Aceste cămine de bătrâni reprezintă o facilitate binevenită pentru toți cei care au nevoie de servicii de îngrijire alternativă, de calitate, ce nu pot fi oferit de instituții de stat similare. Astfel de centre oferă asistența medicală, odihnă și îngrijire pentru persoane în vârstă sau cu probleme medicale. Ele dispun de toate dotările necesare și de personal calificat pentru a oferi asistență medicală de specialitate.
Astfel de cămine de bătrâni pot fi locuri de reședință speciale pentru persoane cu dificultăți fizice, care nu se mai pot ajuta singure în efectuarea activităților zilnice. Locuitorii unui astfel de cămin de bătrâni pot fi atât persoane în vârstă, cat și tineri cu dizabilități fizice sau psihice ( precum Alzheimer ).
Pentru cei mai mulți dintre locuitorii unui astfel de azil de bătrâni, acest centru reprezintă o casa de retragere. Acesta este cel mai sigur loc pentru servirea mesei, pentru activități recreative, pentru socializare și pentru îngrijire medicală specializată.

Unde puteți găsi astfel de camine batrani Bucuresti?

Lucia Maria Center dispune de mai multe centre de îngrijire pentru bătrâni în București și în zonele limitrofe:
• Centrul Voluntari
• Centrul Pipera
• Centrul Caragiale Voluntari
• Centrul Geriatric Pipera
În fiecare din aceste locații beneficiarii dispun de echipamente și dotări noi, de ultimă generație, de spații de recreere generoase și de multă atenție din partea personalului calificat. În fiecare dintre aceste centre toate persoanele beneficiază de cele mai bune condiții de îngrijire și de servicii medicale de specialitate.
Printre serviciile oferite de aceste centre amintim:
• Masaj terapeutic, kinetoterapie, reflexoterapie, masaj de relaxare
• Gimnastică recuperatorie
• Analize medicale cu recoltare de probe la sediul căminului
• Neurologie, psihiatrie, ortopedie, chirurgie, cardiologie, diabet și nutriție
• Servicii de igienă și de coafură, frizerie, manichiură, pedichiură
• Organizarea zilelor de naștere, onomastice, a sărbătorilor de Paște, Crăciun, An Nou
• Servicii de plimbări într-o curte spațioasă și frumos amenajată.

De ce este bine să încredințați persoanele dragi unor astfel de camine batrani private?

Căminele private pentru bătrâni sunt o alternativă demnă de luat în seamă ori de câte ori avem nevoie de servicii moderne și de calitate pentru bunici sau pentru persoane cu diferite dizabilități. Sunt exact acele centre de care are nevoie orice persoană aflată în dificultatea de a nu se mai putea îngriji singură și fără să aibă o persoană apropiată care să se poată ocupa de ea. Ele pot fi și centre rezidențiale, dedicate îngrijirii bătrânilor, seniorilor și persoanelor de vârsta a treia, care necesită asistență de specialitate sau persoanelor aflate în perioada de recuperare după o operație.
Cele partu cămine de bătrâni ale Asociației Creștine Lucia Maria sunt situate în zone liniștite din zonele Voluntari și Ilfov. Toate centrele oferă servicii de cea mai bună calitate, la standarde occidentale. Ele au fost concepute ca și case de bătrâni specializate și au fost dotate astfel încât să ofere un maximum de confort și siguranță persoanelor mai în vârstă.
Echipele care se ocupă de îngrijire și echipele medicale dispun de răbdarea și experiența necesare pentru a avea grijă de persoane aflate la o vârstă înaintară, care suferă de anumite dizabilități fizice sau psihice. Personalul are mereu grijă ca toți beneficiarii să fie înconjurați cu dragoste și devotament. Prin serviciile oferite și prin dăruirea personalului, fiecare dintre aceste centre dorește să reprezinte un etalon și un element de referință în domeniul centrelor de îngrijire pentru persoanele în vârstă.

Care sunt avantajele oferite de căminele de bătrâni ale Asociației Creștine Lucia Maria?

Centrele de îngrijire pentru bătrâni sunt locurile perfecte în care persoanele în vârstă și signure își pot trăi frumos bătrânețea, socializează și își tratează problemele de sănătate. Aici beneficiarii au la dispoziție o întreagă echipă de specialiști dedicați, care au grijă cu responsabilitate de ei în fiecare zi. Aici este spațiul de care bătrânii au nevoie pentru a găsi liniște, respect și servicii medicale și de îngrijire de calitate.
Dotările de care dispune fiecare centrul sunt moderne și adaptate stilului de viață al persoanelor care locuiesc în astfel de centre. Spațiul este generos, pentru a oferi fiecărui beneficiar suficient loc pentru activitățile zilnice și pentru intimitate. Există spații de cazare pentru toate gusturile și preferințele. Cele mai multe camere dispun de 3 sau 4 paturi. Însă cazarea se mai poate face și în dormitoare matrimoniale. Toate camere dispun de cablu TV, televizor, mobilier nou, baie, precum și de monitorizare permanentă.
Pe lângă serviciile de cazare, recreere și medicale, beneficiarii au parte și de o alimentație sănătoasă și diversificată cu 3 mese pe zi și 2 gustări.
La dispoziția bătrânilor se află în permanență o echipă bine pregătită și specializată pentru îngrijirea persoanelor vârstnice, ajutându-i să se acomodeze mai ușor, să interacționeze între ei și să se plimbe în spațiile de recreere.
Serviciile medicale de specialitate cuprind atât aparatură performantă, cât și o echipă bine pregătită pentru îngrijirea și recuperarea rapidă a persoanelor convalescente. Un medic de medicină generală și un medic geriatru sunt la dispoziția pacienților și a seniorilor pentru îngrijire și supraveghere. Personalul medical se ocupă și de administrarea tratamentelor, conform prescripțiilor medicale. Bătrâni pot beneficia la cererea familiei de medici specialiști, de analize și investigații medicale speciale.
Căminele pentru bătrâni sunt locurile ideale de care au nevoie persoanele în vârstă, care nu se pot ajuta singure în desfășurarea activităților zilnice!

Care sunt costurile pentru astfel de servicii? Ce prețuri cămine de bătrâni sunt practicate?

Pentru că discutăm despre servicii de îngrijire complexe și complete, de standarde de calitate înalte și de asistență medicală permanentă, tarifele reflectă foarte bine raportul calitate-preț.
Costurile pentru serviciile oferite de căminele de bătrâni afișate în site sunt orientative și reprezintă prețul lunar pentru următoarele facilități:
• îngrijire și sprijin permanent din partea personalului calificat
• acces la toate utilitățile și spațiile comune ale căminului de îngrijire
• cazare într-o cameră cu 1, 2, 3 sau 4 paturi
• un pat comod, cu saltea nouă
• 3 mese și 2 gustări în fiecare zi
• socializare și interacțiune cu persoane de vârstă apropiată
• medic geriatru și consultații permanente
• prezența permanentă a unei asistente medicale și a unei unei infirmiere
• administrare medicamente conform prescripțiilor medicale și conform recomandărilor familiei
• un preot duhovnic
• un regim alimentar adaptat și variat, potrivit stării de sănătate și preferințelor familiei
• asistență și păstrarea unei igiene corporale ori de câte ori este nevoie
• organizarea de aniversări și mese festive
• servicii de spălătorie și uscătorie
• tratamente medicale diverse
• aplicare creme protectoare și pansamente
• plimbări zilnice în aer liber și supravegheate
• monitorizare zilnică a parametrilor fiziologici: tensiune arterială, glicemie, temperatură, puls, scaun, diureză
• menținerea unei legături permanente cu familia și informarea membrilor acesteia în legătură cu starea sau evoluția medicală a beneficiarului
• activități recreative zilnice
• servicii de kinetoterapie – două masaje pe săptămână, manevre terapeutice pentru evitarea escarelor de decubit.
Tarifele practicate de căminele de bătrâni ale Asociației Creștine Lucia Maria sunt diversificate și sunt calculate în funcție de locația aleasă, de tipul pachetului de servicii ales și de extraserviciile medicale solicitate sau necesare.
Prețurile exacte și finale pot fi stabilite după parcurgere câtorva etape:
• o discuție preliminară cu familia în legătură cu situația medicală și nevoile de îngrijire ale persoanei ce urmează să fie adusă în centru
• efectuarea unei vizite la locațiile complexului pentru a alege varianta cea mai potrivită
• în urma unei analize atente efectuată de către o echipa pluridisciplinară a căminului, formată din director, asistent social, medic specialist și în urma evaluării fișei socio-medicale a seniorului
• în funcție de gradul de dependenta, de complexitatea serviciilor de îngrijire necesare, precum și de centrul de locuire ales.
Căminele de bătrâni private ale Asociație Creștina Lucia Maria sunt locurile ideale de care au nevoie persoanele în vârstă, cu dizabilități sau care nu se mai pot ajuta singure în desfășurarea activităților zilnice. Ele reprezintă cea mai modernă și ce mai sigură alternativă pentru îngrijirea și oferirea de servicii medicale și asistență permanentă pentru persoanele aflate în imposibilitatea de a se mai îngriji singure sau de a fi îngrijite de un alt membru al familiei. Aceste centre sunt cele mai potrivite locuri pentru a-i ajuta atât pe cei aflați în nevoie, cat și pe membrii familiei aflații în căutarea celor mai bune soluții pentru cei dragi.