Caminul de batrani “Camin pentru bunici” va oferi servicii de calitate, prin, experienta si incredere.

Credem ca alaturi de noi va veti simti in siguranta si speram sa contribuim semnificativ la o viata mai buna.

azil de batrani privat bucuresti Avantajul unui azil de batrani in comparatie cu spitale sau alte centre de ingrijire, consta in faptul ca tratamentul, asistenta si monitorizarea este una mult mai ampla si mai elaborata decat ingrijirea pe care o primeste un pacient intr-un spital din Romania. Astfel, azilul de batrani pentru bunici ofera servicii profesionale extinse, precum asistenta pacientilor in hranire, imbaiere, spalare sau imbracare, precum si ingrijire de specialitate si monitorizare permanenta oferita de catre un asistent social, tratamente medicale, terapie psihologica si fizica, totul in zona resedintei noastre din Bucuresti.

Serviciile unui azil de batrani se pot oferi atat pentru perioada tratamentului, al recuperarii, cat si permanent. Majoritatea pacientilor nostri, necesita o atentie permanenta, motiv pentru care un astfel de amplasament constituie alegerea ideala. De aceea pentru pacientii care necesita o ingrijire de lunga durata, oferim servicii pentru a satisface nevoile fizice, sociale, emotionale si bineinteles personale. Nu in ultimul rand echipa noastra detine calitatile necesare pentru a integra cat mai rapid orice categorie de pacient.

Categorii de servicii azil de batrani:

Exista o gama extrem de variata de ingrijire si de servicii in cadrul unui azil de batrani, iar complexul nostru incearca sa acapareze cat mai multe dintre acestea, pentru a va oferi satisfactia si ingrijirea de care dvs. sau apropiatii vostri au atat de mare nevoie. Alzheimer este una dintre cele mai crude boli cu care pacientii nostri se confrunta, oferind pentru aceasta monitorizare 24 de ore si o ingrijire medicala suplimentara. In cadrul categoriilor de ingrijire a batranilor, mai oferim camere spatioase, monitorizare din partea medicilor specializati, atat a medicamentatiei cat si a conditiei fizice, asistenta oferita de catre un personal specializat pentru imbracare, asistenta igienica si hranire, urgente medicale disponibile zilnic si bineinteles activitati recreative si sociale. Alte categorii de servicii pentru ingrijirea batranilor sau a persoanelor cu dizabilitati, sunt oferite in cadrul fizic cat si psihologic, prin ergoterapie, terapie psihica, fizica, supraveghere permanenta si servicii suplimentare de monitorizare si asistenta. Mai multe detalii legate de dotarile caminului de batrani, puteti obtine daca vizitati pagina reprezentativa sectiunii, sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail pentru informatii suplimentare. In concluzie, serviciile noastre se adreseaza batranilor, tinerilor cu dizabilitati fizice sau psihice, persoanelor care necesita recuperare, sau bolnavilor de Alzheimer si nu numai.

  • Diete terapeutice si programe de recuperare
  • Cazare, intr-un mediu curat, relaxant si dotat corespunzator
  • Servicii de alimentare conform prescriptilor medicale
  • Ingrijire 24 de ore pe zi si asistenta medicala
  • Servicii de diagnostic

Ce spun clientii caminului:

Primirea, asistenta si ingrijirea caminului de batrani pentru bunici mi-au oferit o noua perceptie asupra vietii, pot spune ca traiesc o viata mai usoara si mai sigura.
Maria Udrescu / Pensionara, Bucuresti
Tatal meu este bolnav de Alzheimer iar aducerea sa in centru de ingrijire si supraveghere a caminului pentru bunici s-a dovedit o alegere inspirata, tatal meu primind ingrijirea necesara iar eu il pot vizita oricand.
Stefan Dinulescu / Asistent Director, Bucuresti

Servicii medicale de specialitate:

  • Medic medicina generala;
  • Medic geriatru-specializare geriatrie gerontologie;
  • Administrare tratament oral, injectabil, perfuzabil conform prescriptiei medicale;
  • Medici specialisti la solicitarea expresa a rezidentului sau apartinatorilor, analize si investigatii medicale;
  • Aplicare de creme protectoare si pansamente.
Aveti intrebari suplimentare legate de serviciile noastre? Nu ezitati sa ne contactati.
Echipa caminului de batrani pentru bunici este la dispozitia dvs.
Ingrijire medicala
Echipamente medicale, materiale, modalitati eficiente de ingrijire si o echipa bine pregatita pentru asistenta fizica si psihologica.
Curatenie si igiena
Lenjerie de pat proaspata, schimbata ori de cate ori este necesar, ingrijire pentru o igiena fizica adecvata si curatenie frecventa in incinta caminului.
Servicii medicale
Aparatura de specialitate pusa la dispozitia pacientilor caminului de batrani, personal calificat pentru o ingrijire dentara corespunzatoare sau a parului.
Asistenta si supraveghere
Supraveghere si monitorizare zilnica dupa caz, incluzand mersul la toaleta, hranirea, asistenta de a ajunge dintr-un loc in altul sau igiena fizica.
Servicii terapeutice
Terapie, masaj terapeutic, kinetoterapie, reflexoterapie, consiliere duhovniceasca si transport la biserica, gimnastica recuperatorie.
Activitati recreative si de socializare
Servicii de coafura, frizerie, manichiura, pedichiura, organizarea zilelor de nastere, onomastice, a sarbatorilor de Paste, Craciun, An Nou, sala de socializare jocuri.

“Camin pentru bunici” – un azil de batrani deosebit !

Cu totii avem nevoie de sprijin si de incredere atunci cand ne simtim vulnerabili. Atentia si dragostea sunt cu atat mai importante pentru persoanele care au ajuns la o varsta inaintata si sufera de anumite afectiuni.
Siguranta, ingrijire si servcii medicale adecvate sunt termeni cheie pentru existanta lor. Insa nu intotdeauna gasim o persoana potrivita care sa se ocupe de activitatea zilnica a celor aflati in aceasta situatie. Azilele de batrani standard sunt supraglomerate si nu dispund de suficient personal pentru a face fata solicitarilor. In plus, de cele mai multe ori conditiile de locuire sunt minime, iar echipamentele folosite sunt de mult uzate fizic si moral.
Daca vreti cu adevarat ca cei dragi, aflati in situatia de a nu mai fi capabili sa se ajute si singuri, sa locuiasa in conditii deosebite de igiena si sanatate, sa aiba parte de un tratament uman potrivit, alegeti servciile unui azil de barani privat, asa cum este “Camin pentru Bunici”.
Doar aici aveti intotdeauan certitudinea ca persoanele dragi vor incapea pe mainile cele mai bune, vor avea parte de conditii de locuire si de igiena adecvate, de toata ingrijirea si atentia de care au nevoi, dar mai ales de personal instruit si dedicat pentru furnizarea de servcii speciale pentru persoane in varsta, sub ingrijire medicala sau care sufera de anumite diazabilitati.

De ca sa alegeti serviciile unui azil de batarani spacializat ?

Indiferent de starea lor fizica, persoanenele mai in varsta au nevoie de mult mai multa atentie si afectiune din partea celor din jur. Insa nu intotdeauna avem rabdarea si timpul necesar pentru a-i ajuta atunci cand au nevoie de noi sau se simt singuri si neajutorati.
De aceea un centru alternativ de ingrijire vine intotdeauna cu o serie de avantaje si facilitati de care atat familia, cat si cei aflati in aceasta situatie au mereu nevoie. Doar prin aceast gen de centre putem asigura conditiile optime pentru cei pe care, cu atata dragoste ii numim bunici.
Iata ce va ofera in acest sens azilul de batani “Camin pentru Bunici”:
• Servicii profesioniste de ingrijire, tratament si refacere, pentru batrani cu dizabilitati fizice si psihice.
• Spatii si dotari moderne, de ultima generatie pentru o ingrijire eficienta, pentru reabilitare, terapie și pentru o acomodare rapida.
• Personal experimentat si calificat pentru a indeplini aceste servicii
• Respectarea celor mai inalte standarde de calitatate
• Conditii de igiena, alimenetatie si tratament adecvate varstei si necesitatilor
• Preturi competitive pentru serviciile pe care le solicitati.
• Oferte personalizate, pentru cei cu nevoi speciale sau pentru cei la care cerintele si recomandarile familiei sunt deosebite.
De ce servicii vor avea parte cei dragi intr-un astfel de azil batani?
Un azil de batrani este o alternativa binevenita pentru toti cei care au nevoie de servicii de ingrijire dedicate, de calitate, servicii ce nu pot fi oferit de alte centre sau institutii de stat similare. Oferta este tentanta si include servicii de asistenta medicala, odihna si ingrijire pentru persoane in varsta sau cu probleme medicale. El dispune de toate dotarile necesare si de personal calificat pentru a oferi asistenta medicala de specialitate. Poate fi un loc de resedință pentru persoane cu dizabilitati fizice, care nu se mai pot ajuta singure in efectuarea activitatilor zilnice. Locuitorii unui astfel de azil de batrani pot fi atat persoane in varsta, pesoane aflate in recuperare medicala și pe care familia nu doreste sa-i lase in spital sau persoane cu unele probleme psihice, precum Alzheimer.
Pentru cei mai multi dintre locuitorii unui astfel de azil de batrani, acest centru reprezinta o casa de retragere si de petrecere utila a timpului. Acesta este cel mai confortabil si sigur loc pentru servirea mesei, pentru activități recreative, pentru socializare și pentru ingrijire medicala specializata.
Printre serviciile oferite de aceste centre amintim:
• Trei mese zilnice si 2 gustari, produse in bucataria proprie
• Spalatorie si curatatorie
• Curatenie si menaj
• Servcii ambulanța proprie, in caz de nevoie
• Masaj terapeutic, kinetoterapie, reflexoterapie, masaj de relaxare
• Gimnastica recuperatorie
• Analize medicale cu recoltare de probe la sediul azilului
• Neurologie, psihiatrie, ortopedie, chirurgie, cardiologie, diabet si nutritie
• Servicii de igiena si de coafura, frizerie, manichiura, pedichiura
• Biblioteca
• Un centru cu piscina
• Organizarea zilelor de nastere, onomastice, a sarbatorilor de Paste, Craciun, An Nou
• Servicii de plimbari intr-o curte spatioasa si frumos amenajata
• Plimbari in Parcul Herastrau
• Excursii de o zi in diverse locuri sau la manastiri
• Iesiri in oras la restaurant.

“Camin pentru Bunci” – cel mai bun azil de batrani Bucuresti

“Camin pentru Bunici” este un centru de ingrijire modern, dedicat ingrijirii batranilor, seniorilor și persoanelor de vârsta a 3-a, care necesita asistenta de specialitate sau persoanelor aflate in perioada de recuperare după o operație. Situat intr-o zona linistita din Voluntari, complexul garanteaza servicii de cea mai buna calitate, la standarde occidentale. Azilul de batrani a fost astfel conceput si dotat, incat sa ofere maximum de confort si siguranta tuturor persoanelor beneficiare.
Echipa de ingrijire si cea medicala dispun de rabdarea si de experienta necesare pentru a avea grija de persoane cu nevoi speciale, aflate la o varsta inaintara, care sufera de anumite dizabilitati fizice sau psihice. Acești oameni sunt inconjurati mereu cu dragoste si devotament. Prin atitudinea si serviciile oferite, centrul dorește sa reprezinte un etalon si un element de referinta in domeniul centrelor de ingrijire pentru persoanele in varsta.
Un centru de ingrijire pentru batrani este locul perfect in care seniorii isi traiesc frumos batranetea, socializeaza si isi trateaza problemele de sanatate. Aici au la dispoziție o intreaga echipa de specialisti dedicati, care au grija cu responsabilitate, in egala masura, de fiecare dinte beneficiari. Aici este spatiul de care batranii au nevoie atunci cand isi doresc liniste, respect si servicii de ingrijire de cea mai buna calitate.
Dotarile si echipamentele medicale de care dispune acest azil de batani din Bucuresti sunt moderne si adaptate stilului de viata al persoanelor care locuiesc si sunt ingrijite aici. Spatiul este generos alcatuit din camere cu 3 sau 4 paturi. Cazarea se mai poate face si in cadrul dormitoarelor matrimoniale. Pe langa un pat si spatii comune, sunt oferite si: cablu TV, 3 mese pe zi si 2 gustari, mobilier nou, televizor si baie, precum si monitorizare permanenta a intregii activitati.
O echipă bine pregatita si specializata pentru ingrijirea persoanelor varstnice se afla in permanenta la dispozitia batranilor, ajutandu-i sa se acomodeze mai usor, sa se recupereze mai repede, sa interactioneze intre ei si sa se relaxeze in spatiile de recreere.
Serviciile medicale de specialitate cuprind atat aparatura performanta, cat mai ales o echipa bine pregatita pentru ingrijirea sau recuperarea rapida a persoanelor aflate in grija centrului. Un medic de medicina generala si un medic geriatru sunt la dispozitia pacientilor si a seniorilor pentru ingrijire si supraveghere permanenta. Personalul medical se ocupa si de administrarea tratamentelor orale sau injectabile, conform prescriptiilor medicale ale medicilor de familie sau specialisti, de masaj terapeutic, kinetoterapie, reflexoterapie sau masaj de relaxare etc.
Batrani pot beneficia, la cererea familiei, si de medici specialisti, de analize si investigatii medicale speciale si chiar de transportul la centre medicale de specialitate.
“Camin pentru bunici” este locul ideal de care au nevoie persoanele in varsta, care nu se pot ajuta singure in desfasurarea activitatilor zilnice!

Unde putem gasi in Bucuresti azile de batani cu servicii de calitate?

Lucia Maria Center dispune de mai multe azile de batrani:
• Centrul Voluntari – George Enescu 10
• Centrul Pipera – I.L. Caragiale 7B
• Centrul Pipera- Erou Iancu Nicolae 22-24
• Centrul Geriatric Pipera
Prin centrele sale din Voluntari si Pipera, oferim servicii premium pentru batani si ingrijirea acestora. Toate aceste locatii sunt special concepute pentru a oferi ajutor si servicii medicale persoanelor care au o varsta inaintata, diverse dizabilitati sau bolii ce necesita asistena speciala. Tot aici pot fi cazate si persoane care se afla in perioada de recuperare medicala si nu vor sa stea intr-un spital, dar nici nu pot fi ingrijite acasa.
Aceste azile de batrani dispun de toate dotarile necesare, de aparatura medicala necesara și de angajati calificati pentru a se ocupa de persoane mai in varsta sau care sufera de anumite maladii ce nu permit ingrijirea la domiciliu. Exista personal calificat in geriatrie alcatuit din: medici, asistenti medicali, infirmiere, ingrijitoare, menajere, kinetoterapeuți, psihologi, psihiatri, asistenti sociali si ergoterapeuți.
Serviciile de inalta calitate oferite vin in sprijinul atat al familiei sau rudelor, cat si al celor care doresc sa isi stie persoanele dragi in siguranta si ingrijite corespunzator afecțiunilor de care suferă. Indiferent de scopul sau durata sederii, se va pastra in permanentă o legătură cu apartinatorii si vor fi furnizate de fiecare dată detalii si informatii avizate despre starea si sanatatea persoanelor ce beneficiaza de serviciile centrelor.
Azilele de batani oferite de Lucia Maria Center se doresc o alternativa speciala, premium atat la caminele de batrani clasice deținute de statul roman, cat si fată de caminele de batrani de tip centre de ingrijire medicala. Spre deosebire de aceste tipuri de centre, unde datorita numarului mare de pacienti, ingrijirea si atentia pe care o primeste fiecare persoana este relativ mica, aceste centre ofera un alt concept, nou și diferențiat, in care beneficiarii sa se simta ca acasa. Astfel persoanele varstnice primesc din partea personalului specializat in problemele celor varstnici si bolnavi: asistenta medicala, ingrijire, terapie fizica, comunicare și terapie ocupaționala.
Scopul principal si menirea centrelor este ca fiecare persoana sa primeasca atentia si ingrijirea necesara, intr-un cadru cat mai intim si mai special, inconjurat de dragoste si o atitudine familiala.
Azilele de batrani private, care sa garanteze tot confortul necesar si servicii medicale de cea mai buna calitate sunt o oferta binevenita pe piata de ingrijiri alternative pentru persoane in varsta. Toate aceste persoane cu varsta inaintata sau care sufera de anumite boli care ii pun in imposibilitatea de a se mai putea ajuta singure au nevoie de un loc special, de grija si atentia unor oameni responsabili si calificati.
Pentru a afla mai multe detalii, pentru a consulta oferta sau pentru o vizionare, intrati pe site-ul nostru Camin-pentru-bunici.ro la datele de contact ale fiecarui centru si telefonati la numerele afisate acolo.